2.2 C
Rapla
Teisipäev, 16 apr. 2024
UudisedKohila volikogu valis esimehe ja aseesimehe

Kohila volikogu valis esimehe ja aseesimehe

Kohila uue vallavolikogu esimene istung toimus 12. novembril Hageri rahvamaja suures saalis. Päevakorras oli neli punkti, esimene neist volikogu esimehe valimine.
Kandidaate esimehe kohale esitati kaks, Isamaa fraktsiooni poolt Heiki Hepner ja valimisliidu Parem Kohila poolt Jaanus Ernits. Mõlemad kandidaadid said ennast lühidalt ka tutvustada. Hepner tõi näiteks välja, et volikogu töö kogemus on tal täiesti olemas ja teadmisi andis kindlasti juurde ka vallavanema töö. Ta sõnas, et ilmselt tekitab mõneski küsimusi tema praegune töökoht Riigikogus, kuid kui teha iga tööd pühendunult, ei teki Hepneri arvates ka probleeme. Ernits tõi välja, et ta on põline Hageri elanik ja Kohila volikogus teist korda.
Volikogu liikmeid oli istungil kohal 18 ja hääled jagunesid nii, et Hepner sai 13 ja Ernits 5 häält.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare