-1.2 C
Rapla
Laupäev, 27 nov. 2021

Rapla maakond on lauamängude neljavõistluses Eesti ja Jõu meister

Ülle Laasner, Rapla Maleklubi, peakorraldaja

Raplamaal oli viiendat aastat au võõrustada lauamängijaid Eesti meistrivõistlustel Valtu spordimajas. Kuna sel aastal ei ole toimunud ühtegi lauamängude neljavõistlust, peeti korraga ära ka Jõu meistrivõistlused ning Rapla maakonna meistrivõistlused.
Kokku osales üle 30 inimese. Lisaks Raplamaale olid kohal ka Harjumaa, Pärnumaa, Saaremaa ja Tartumaa. Eesti meistrivõistluste absoluutarvestuses olid naiste seas Ülle Laasner teine ja Margit Brokko kolmas. Samasugune järjestus oli ka Jõu meistrivõistlustel. Rapla maakonna meister on Ülle Laasner, teine Margit Brokko ja kolmas Grete Olde. Naisi oli kokku üheksa.
Noormehi oli kokku kümme, neist viis Raplast. Parim noormees oli Jaagup Pajumets, kes sai hõbemedali nii Eesti kui ka Jõu MV-l. Raplamaa meister on samuti Jaagup, hõbe Karl Erik Olde ja pronks Jegor Dzjuba. Meestest oli Eesti ja Jõu meistrivõistluste arvestuses parim Valter Viisut. Maakonna meistriks pärjati meeste seas Olavi Pajumets, teine Riho Rüüson.
Mehed-veteranid jagasid oma kohad selliselt: esimene Valter Viisut, teine Heiki Sassian ja kolmas Ivar Sirp. Rapla maakond saavutas võistkondliku Eesti ja Jõu meistritiitli Pärnu- ja Saaremaa ees.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised