-4.2 C
Rapla
Laupäev, 4 dets. 2021

Rapla Talvejooksul püstitati rajarekord

Kunagi varem ei ole Rapla Talvejooksu rada läbitud nii kiiresti kui tänavu. Rajarekordi püstitas Karel Hussar (SK Jooksupartner), kes läbis viiekilomeetrise distantsi ajaga 14 minutit ja 44 sekundit.
Heale kiirusele aitas kindlasti kaasa ka ilus ilm. Ilmataat oli pühapäeval, 14. novembril toimunud võistlust õnnistanud kargete kraadide, ent ilusa päikesepaistega. Võisteldi kahel distantsil – mehed läbisid viis ning naised ja noored kolm kilomeetrit. Start anti Okta Centrumi esiselt teelt ning jooks kulges Mahlamäe, Koidu ja Kastani tänaval ning tuli Tallinna maantee ja Metsapargi kaudu Okta Centrumi ette tagasi.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised