spot_img
-2.3 C
Rapla
Esmaspäev, 6 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
UudisedKohila volikogu valis vallavanemaks Allar Haljasoru

Kohila volikogu valis vallavanemaks Allar Haljasoru

Eile, 17. novembril toimus teine Kohila vallavolikogu istung. Üheks päevakorra punktiks oli vallavanema valimine. Kandidaate sellele kohale esitati kaks. Isamaa esitas vallavanema kandidaadiks Allar Haljasoru ja valimisliit Parem Kohila esitas vallavanema kandidaadiks Anu Hännikäineni. Häältega 14 – 4 valiti Kohila vallavanemaks Allar Haljasorg. Tööle asub uus vallavanem 20. detsembril.

Päevakorra esimese punktiga määrati ka vallavanema töötasu, hüvitised ja soodustused. Vallavanema ametipalgaks määrati 3500 eurot, lisaks limiidivaba telefonikasutus ja sõiduauto läbisõidu piirmääraga 22000 km aastas.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused