24.7 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

Kehtna volikogu valis esimeheks Katrin Anto

2021. aasta kohalike omavalitsuste valimistel valitud uus Kehtna vallavolikogu kogunes esmakordselt kolmapäeval, 17. novembril Järvakandi kultuurihallis. Kokkusaamise esimese päevakorrapunkti all valiti uus volikogu esimees, kelleks sai Katrin Anto.
Kehtna vallavolikogusse valiti ta tänavu viiendat korda. Seekord kandideeris ta valimisliidu Kõik On Olulised esinumbrina ning kogus valimistel 159 poolthäält. Kolmapäevasel volikogu istungil rohkem kandidaate peale Anto volikogu esimehe ametikohale ei esitatud. Kokku on volikogus 21 saadikut, kellest kõik ka kolmapäeval kohal olid.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised