spot_img
-0.6 C
Rapla
Neljapäev, 2 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
UudisedKohila volikogu valis uueks vallavanemaks Allar Haljasoru

Kohila volikogu valis uueks vallavanemaks Allar Haljasoru

Kohila volikogu teisel istungil 17. novembril oli päevakorra olulisem punkt uue vallavanema valimine. Samuti pandi paika volikogu komisjonide esimehed ja aseesimehed.
Alustati istungit aga vallavanema töötasu, hüvitiste ja soodustuste määramisega. Nagu varemgi, määrati vallavanemale sõiduauto läbisõidu piirmääraga 22 000 km aastas ja limiidivaba telefonikasutus. Töötasu tõusis varasemaga võrreldes umbes 20% ja on 3500 eurot. Selle kohta sõnas volikogu esimees Heiki Hepner, et võrreldes teiste omavalitsustega, oleks see eelmise aasta andmete järgi 21. kohal. Kui võrrelda lähimate naabritega, oli Saku vallas vallavanema töötasu 4000, Märjamaal 3000 ja Raplas natukene alla selle. Suure tõenäosusega tõuseb palk nüüd ka teistes omavalitsustes. Hepnerilt küsiti ka, kas uue vallavalitsuse suund on hakata palkama hea raha eest korralikke spetsialiste, ja Hepner vastas: „Heale spetsialistile head palka maksta pole patt.“

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused