3.8 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
UudisedLahke naeratus loeb!

Lahke naeratus loeb!

Allar Läll,
LC Rapla

Eesti Lions Piirkond kinkis koostöös Suukooliga kõikidele sel sügisel esimesse klassi läinud lastele suutervisele pühendatud kinkekoti, mis sisaldas hambaharja ja -pastat, Suukooli ja Lions-liikumise teabelehte, Punase Risti plaastrit ja lõvi pea kujulist helkurit.
Haridus- ja teadusministeerium kiitis heaks Lions klubi ettevõtmise pöörata tähelepanu laste suuhügieenile ning tuletada meelde, et laste hambaid ravitakse Eestis kuni 19. eluaastani tasuta.
13. novembril tähistati ülemaailmset lahkuse päeva (World Kindness Day), mille Eesti patroon on imeline särava naeratusega Elina Netchayeva. Eesti Lions Piirkond korraldas 8.-12. novembrini lahkuse nädala, mil kingitused jõudsid kõikide esimeste klasside lasteni. Elina salvestas lahkuse päeva tähistamiseks lastele tervitusvideo, mis saadeti koolidesse, et õpetajad saaksid selle lastele ette mängida.
Raplamaa koolidesse toimetas pakid Rapla Lions klubi ja meie maakonna 1. klassi lapsed on oma pakid kätte saanud. Vastuvõtt koolides on olnud väga soe ja mõnus ning laste teadmised lahkusest ja lahke olemisest on kiiduväärt.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare