3.3 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
UudisedOle ingel ja aita täita laste jõulusoove

Ole ingel ja aita täita laste jõulusoove

Taas algas traditsiooniliseks saanud üle-Eestiline kingikampaania “Inglipuu”. Kampaania eesmärk on vähekindlustatud perede laste jõulusoove täita.

Heategevusliku kampaania läbiviija on kaubanduskett Maxima koostöös kohalike omavalistuste sotsiaaltöötajatega, kes edastasid Maximale oma piirkonnast nende laste soovid, kes sel aastal kõige enam abi vajavad.

Selleks, et olla mõnele lapsele ingliks, tuleb leida Maxima poest inglipuu ja valida sealt üks vähekindlustatud pere lapse kingisoov, mida sooviksid täita. Inglikaardilt leiad eakohase kingi jaoks lapse vanuse, tema pikkuse sobiva rõiva jaoks ja jalanumbri.

Kingi võid osta sealt, kust ise soovid. Kingiks võib olla ka uus ese, mis on varem ostetud, kuid kodus mingil põhjusel kasutamata jäänud. Kingituse võib ka ise valmistada ja kindlasti võib juurde lisada ka jõulukaardi heade soovidega. Peamine on see, et kingitus oleks uus ja vastaks lapse jõuluunistusele. Kinki tehes tuleb arvestada sellega, et pakki ei läheks riknevaid tooteid. Toimeta pakkimata kingitus Maxima infoletti või kassasse. Kingitusi oodatakse kuni 8. detsembrini. Maxima toimetab kingitused lasteni järk-järgult kuni detsembri lõpuni.

Raplamaal ootavad Märjamaa Maximas täitsmist 24 lapse soovid ja Rapla Maximas 27 lapse soovid.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare