6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
UudisedTranspordiamet otsib Valgu-Lipa ristmikule vandaalikindlamat lahendust

Transpordiamet otsib Valgu-Lipa ristmikule vandaalikindlamat lahendust

Oktoobri alguses paigaldas transpordiamet Valgu-Lipa ristmikule kummist postid. Vähem kui kaks kuud hiljem on postid ristmikult taas kadunud.

Postide eesmärk oli ristmikul liiklusohutust suurendada ja takistada ristmiku kiirustavat läbimist vastassuunavööndit n-ö lõigates. Transpordiamet ütles, et viimase kahe aasta jooksul on sellel ristmikul toimunud sõidukitega kaks kokkupõrget.

3 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Tõnu
24. nov. 2021 10:27

võiks ringi teha- need kangesti moes

Mittekummist
25. nov. 2021 00:29

Ring tee on köige turvalisem, seda vähemalt ei vararastata ära vöi päikse- vöi tuuleenergiaga valgusfoor, millel on liikluskiirus kaamera , mida omakorda valvab ilmakaamera, mida omakorda valvab 380 kraadi-tunnistamisereageeringuga politseikaamera?! Kolmas varjant et ei tehta midagi vaid ootatakse kui piisav arv inimesi sureb vöi keegi vihaseks saab ja unest ärkab. Neid puuetega riigikogulaste nö katuserahad oleks vöimalik rahastada.

Veiko Siniroht
25. nov. 2021 07:19

1 avarii aastas liikluseeskirjade rikkumise tõttu ja mitte ohtliku ristmiku pärast! Mul kohalikuna vastus maanteeametile. Las see ristmik jääb nii nagu on. Postidega tegite selle ristmiku veel ohtlikumaks. Mõtelege rahulikult. Paremale mahasõit kõrvalteele otse on palju turvalisem! Ristmik on täna juba ilusasti tähistatud, nähtavus on hea! Olen selle eest tänulik. Täna on sellel ristmikul täiesti võimalik liikluskuuleliku sõitjana seda ristmiku kasutada. Palun jätke see ristmik rahule ja keskenduge tõesti vajalike kohtade parendamisele! Kui tõesti tahate midagi turvalisemaks teha siis tehke Valgu poolt tulev tee kõrvalteeks ja Lipa suund peateeks. Sest enim välja sõite on just vale sõidukiiruse valikul selles suunas.