spot_img
-5.1 C
Rapla
Pühapäev, 27 nov. 2022
spot_imgspot_img
UudisedUus klaasvahtkillustiku tehas Järvakandis lööb hääled sisse jaanuaris

Uus klaasvahtkillustiku tehas Järvakandis lööb hääled sisse jaanuaris

Alates 2021. aasta juunist on Järvakandi tööstuspiirkonda kerkinud uus tehas, kus hakatakse tootma klaasvahtkillustikku. Selle algatuse taga on ettevõte Gravels Investeeringud OÜ. Miks just Järvakandi? Ettevõtte esindaja Timo Taniel ütles, et Järvakandi on ennekõike tuntud kui Eesti klaasipealinn ning seal asub ka mitmeid potentsiaalseid koostööpartnereid.

“Järvakandi on ajalooliselt välja kujunenud klaasiklastrina ning tuntud kui meie riigi klaasipealinn. Kuna seal asub mitmeid potentsiaalseid koostööpartnereid, oli see logistiliselt loogiline valik. Lisaks sellele on Järvakandi ka ülejäänud Eestit vaadates hea geograafilise paiknemisega,” rääkis Taniel.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused