3.3 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
UudisedVana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskool võitis Bosch Eesti koolikonkursi

Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskool võitis Bosch Eesti koolikonkursi

Bosch Eesti korraldas sel aastal esimest korda koolikonkursi “Õpi koos Boschiga” õpilaste käsitööoskuste edendamiseks, huvi suurendamiseks käsitöö eriala vastu, õpilastele uusimate tehnoloogiate tutvustamiseks ja praktilise toe pakkumiseks Eesti koolidele, mis rakendavad tehnoloogia õppekava.

Konkurss toimus kolmes kategoorias – üld-, eri- ja kutseõppeasutused. Iga kategooria võitja sai 1000 euro väärtuses Boschi elektrilisi tööriistu tõhusamaks ja turvalisemaks tööks uute projektide elluviimisel.

Kolmes kategoorias esitati finaali kaheksa kooli. Kutseõppeasutuste karegoorias osutus võitjaks Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskool. Uued tööriistad lähevad sepikojale, mille tööriistapark vajab uuendamist ja täiendamist.

Ülharidusasutustest võitis Aruküla Põhikool ja eriõppeasutustest Tartu Maarja Kool.

Konkursi võitjad valiti Bosch Eesti Facebooki lehel antud häälte ja konkursi žürii hinnangu kombineerimisel. Konkursi žürii koosnes Bosch Eesti juhtkonnast ja spetsialistidest, lisaks tegi žürii töös kaasa Tallinna Ülikooli töö- ja tehnoloogiaõpetuse didaktika lektor ning Eesti Tööõpetajate Seltsi juhatuse esimees Andry Kikkull.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare