5.5 C
Rapla
Teisipäev, 21 mai 2024
UudisedVee ja käimlata putkas elav mees ei ole valmis abi vastu võtma

Vee ja käimlata putkas elav mees ei ole valmis abi vastu võtma

Tänavu jaanuaris põles Märjamaa peatänava ääres elumaja. Põlengu tagajärjel jäi maja niivõrd trööstitusse seisu, et seal enam elada ei saa. Maja omanik, üksik vanem härra seadis end sisse oma krundi kõrvale putkasse. Ta elab seal praegugi ilma vee ja käimlata, kogudes enda ümber kõiksugu prahti ja saades sooja elektriradiaatoritest.

„Märjamaa vald on põlenud majas elanud meesterahvale järjepidevalt pakkunud sotsiaalabi,” ütleb Märjamaa vallasekretär Maigi Linna. Ta lisab, et andmekaitseseadusest tulenevalt ei saa vallavalitsus täpsustada, millist abi mees vastu võtnud on ja millisest on keeldunud.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Ikkagi inimene
25. nov. 2021 00:47

Valla kindlustuspetturid ja muud vargad kes Märjamaa kuningriiki valitsevad ja raha ainult endale ja sugulastele tuttavatele körvale panevad vöiksid aitata mees ikkagi kas vöi korjandada talle ehitusmaterjale vöi raha kas vöi pool bitcoini piisaks. Praeguse artikklika näitatakse kuivörd saamatu on Märjamaa kuningriik oma tööga, kuna tegemist on valla kohustusega. sotstöötja ja kuningas peaksid ametimaha panema – HÄBI! Ma ei tea kas vastab töele aga Märjamaal pidigi olema paljudel veel majad ilma vee ja kanalisatsioonita, mis on kyll arusaamatu kuna EU on andnud EV miljarded toetiseid KIK e. keskkonna puhtaks hoidmise nimel… kas töesti raha on jäänud vaid kasiinomängijaist juhtidele?! Ja… Loe edasi »