8.3 C
Rapla
Esmaspäev, 15 apr. 2024
UudisedRemondiga seoses on Rapla Keskraamatukogu esmaspäevast alates osaliselt suletud

Remondiga seoses on Rapla Keskraamatukogu esmaspäevast alates osaliselt suletud

Alates esmaspäevast, 29. novembrist on Rapla Keskraamatukogu sesoses akende vahetusega osaliselt suletud. Raamatutellimuste ja reserveeringute täitmine on sel ajal häiritud. Praegu on just õige hetk endale lähinädalateks raamatuid laenutama minna. Homme, 26. novembril on raamatukogu küll suletud, kuid laupäeval ollakse lahti.

Uute töökorralduste kohta jagab raamatukogu täpsemaid teateid lähiajal nii oma kodulehel kui Facebooki lehel. Raamatukogu külastada soovijatel tasub sellel infol pilk peal hoida. Raamatukogu enda poolt loodetakse, et kahe nädala jooksul saavad remonditööd tehtud ja tavaline töörütm taastub.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare