spot_img
-4 C
Rapla
Teisipäev, 6 dets. 2022
spot_imgspot_img
ArtikkelEsimesed kuud erihooldekodus on toonud nii töövõite kui ka väljakutseid

Esimesed kuud erihooldekodus on toonud nii töövõite kui ka väljakutseid

Esimesed kliendid kolisid Rapla erihooldekodu Alu tee ääres asuvatesse ridaelamutesse septembri alguses. Elanike kogukonda sulandumine on protsess, mis võtab aega. Selle aja jooksul on nii mõnigi endale juba ise töö leidnud. Samas on tulnud personalil teha ka omajagu selgitustööd, kuidas on sobilik kogukonnas käituda.

Külastasime erihooldekodu, et uurida, kuidas neil seni läinud on ning millised on olnud suurimad väljakutsed. Ridaelamutes elab viis 6-liikmelist perekonda ehk kokku 30 psüühilise erivajadusega inimest. Neile on ööpäev ringi toeks erihooldekodu personal. Maja on päevasel ajal üpris vaikne, sest nagu igas teiseski majapidamises, on elanikud päeval enamasti liikvel, kes tööl, kes kasvõi terviserajal liikumas.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused