23.3 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
UudisedKarjääriteemalisele jutuvõistlusele esitati 101 teksti

Karjääriteemalisele jutuvõistlusele esitati 101 teksti

Igal aastal korraldataval kirjutamise konkursil paistsid tänavu silma sotsiaalselt tundlikud kirjutajad, aga ka lehedisaineri ametist ja lennundusest unistavad noored.

Eesti Töötukassa Raplamaa osakond korraldas taas karjääriteemalise jutuvõistluse Raplamaa koolide 3.-7. klassi õpilastele. Võistluse eesmärk on innustada õpilasi mõtlema oma tulevikule ja tööle laiemalt. Jutukesi ja luuletusi oodati teemadel: põnevad tulevikuametid, minu esimene töökogemus, millises töökeskkonnas mulle meeldiks töötada, vähemtuntud amet ja kui ma oleksin ettevõtja. Kirjutisi hindas kuueliikmeline žürii kahes vanuserühmas, 3.-4. klass ja 5.-7. klass.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare