spot_img
2.2 C
Rapla
Teisipäev, 21 märts 2023
PersoonAllar Haljasorg astub vallavanemana mugavustsoonist välja

Allar Haljasorg astub vallavanemana mugavustsoonist välja

Kohila uue vallavanema nime hoidis kohalike omavalitsuste valimiste järel volikogus võidutsenud ja EKRE-ga koalitsiooni moodustanud Isamaa pikalt saladuses. Teada oli vaid, et tegemist on erasektorist tuleva inimesega. 17. novembril valis volikogu uue vallavanema. Ametisse asub Allar Haljasorg, kelle tööalane taust on küll seotud autotööstusega, kuid valla käekäigu ja tegemistega on ta aastaid ühel või teisel moel seotud olnud. Rääkisime Haljasoruga sellest, milliste kogemuste ja soovidega ta valda juhtima hakkab ning millised on tema väärtushinnangud ja vaated.

Te astute ametisse 20. detsembril, kuid mõningal määral olete juba olnud kaasatud valla tegemistesse. Kuidas see aeg möödunud on?

Meil oli Kohila vallas esimese advendi ajal advendiküünla süütamine ja see oli teadlik otsus, et uus valitud vallavanem on ka kaasatud ja seda just seetõttu, et see on tore aeg, kus olla rahvaga koos, soovida neile midagi head. Tore on ka see, et rahvas saab näha, et uus vallavanem on valitud. See üritus oli väga kaunis, nii palju rahvast pole aastaid advendiküünla süütamisel olnud. Ilm oli ka muidugi suurepärane, lõunast hakkas lund sadama ja õhtuks oli lumevaip maas. Lumi, kuused ja valgus lõid jõulumeeleolu.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused