7.2 C
Rapla
Pühapäev, 25 sept. 2022
spot_imgspot_img

Kohila volikogu istungil pandi paika komisjonide ja vallavalitsuse liikmed

Kuigi Kohila volikogu istungiajaks on määratud iga kalendrikuu viimane neljapäev, toimus üks volikogu istung erakorraliselt 2. detsembril. Suurema osa päevakorrast moodustas komisjonide koosseisude kinnitamine. Lisaks kinnitati vallavalitsuse liikmed, nimetati esindajad Raplamaa Omavalitsuste Liitu ja määrati esindajad Sihtasutuse Raplamaa Omavalitsuste Arengufond nõukogusse.

Istung algas sellega, et infot jagas veel ametis olev vallavanem Uku Torjus. Suur osa infost puudutas teid. Näiteks on valminud Kiisa-Kohila kergliiklustee eskiisjoonised trassikoridori kulgemise kohta ja lõppenud pikalt murekohaks olnud Kurtna tee rekonstrueerimine, jäänud on väiksemad tööd. Lõppenud on ka Angerja silla ehitus ja sild on olnud juba mõnda aega avatud. Lõpuks on valmis saanud Loone silla projekt, ehitusluba on olemas ja lähiajal saab ehitushankesse minna.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised