7.2 C
Rapla
Pühapäev, 25 sept. 2022
spot_imgspot_img

Kohtuotsus annab lootust arendusteks Rappeli keskuse ümbruses

Kohtuvaidlused Raplas Rappeli keskust ümbritsevate maade ja teede üle on kestnud üle kümne aasta. Novembri lõpus jõudsid taas kaks vaidlust esialgse otsuseni. Vald sai endale osa Suve ja Risti tänavast. Otsus tõotab lihtsustada piirkonna arendamist.

Septembri alguses toimus Rapla kohtumajas kaks kohtuistungit kahe erineva vaidluse lahendamiseks. Ühine nende kahe vahel oli piirkond, mille pärast kohtusse mindi.
Rapla vald käib Fausto Capital OÜ-ga kohut mitmel põhjusel. Septembris tuldi kohtusaali, et lõpetada kaasomand reoveepumpla ja transpordimaade suhtes. Transpordimaade puhul oli tegemist Risti tänavaga ja osaga Suve tänavast.

Risti tänav kulgeb ehitatava uue kaubanduskeskuse kõrvalt. Suve tänav kulgeb uue kaubanduskeskuse tagant Rappeli keskuse taha. Seni olid nii pumpla kui ka teede omanikud vald ja Fausto ühiselt. Valla sõnul on see tekitanud juriidilisi probleeme. Põgusalt mainiti kohtusaalis, et mahasõitude rajamine nii Suve kui ka Risti tänavalt ei ole kulgenud rahulikult.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised