15.5 C
Rapla
Reede, 12 aug. 2022
spot_imgspot_img

Autojuhid! Vältige möödasõite

Täna varahommikul on suuremad põhimaanteed valdavalt soolaniisked või soolamärjad, väiksematel teedel on kinnisõidetud lumi. Harjumaal, Ida-Virus ja Lääne-Eestis on tiheda udu tõttu kohati nähtavus teedel piiratud.

Ilmaprognoosi kohaselt on päeval pilves, üksikute selgimistega ilm. Mõnel pool sajab nõrka lund või lörtsi. Ennelõunal püsib mitmel pool udu. Õhutemperatuur jääb valdavalt 0-kraadi lähedale kõikuma, teetemperatuur aga püsib alla 0-kraadi.

Teedel on libeduseoht.

Transpordiamet soovitab autojuhtidel vältida möödasõite ning muutlike ilmaolude korral olla eriti ettevaatlik, sest ka lühikese distantsi korral võivad teeolud oluliselt erineda. Meeles tasub pidada, et naast- ja lamellrehvid ei lisa turvalisust, kui talvel suvise sõidukiirusega sõita.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised