-0.1 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
ArtikkelEve Haggi ja tema tori hobused: üks käänuline, aga lõbus sõit

Eve Haggi ja tema tori hobused: üks käänuline, aga lõbus sõit

Tori hobustesse kiindunud Eve Haggi võistleb oma hobustega rakendispordis, sõidutab lapsi suvel vankri ja talvel reega ning teeb kõik endast oleneva, et tori hobune kestaks oma puhtal kujul siinkandis edasi.

Eve Haggi on Kehtna vallas Lau külas tori hobuseid pidanud ja aretanud juba 2006. aastast. Oleme temast ja tema tegusatest, silmapaistvatest hobustest kirjutanud leheveergudel aastate jooksul palju. Lumiste ilmade saabumisel läksime üle hulga aja taas Evele ja tema hobustele külla, sest kõik teavad, et Evega saab lõbusat reesõitu teha.
Kui me Evega ühel külmal reedesel päeval kohtume, ütleb ta, et käis just eelmisel õhtul pimedas sätendavas härmatanud metsas kohalike tüdrukutega sõitmas. Seda tegi ta nii lusti kui ka trenni jaoks. Ees ootab üritus, kuhu oodatakse teda koos hobusega. „Minge ise maratoni jooksma,” ütleb Eve naerdes ja lisab: „Mina pean neid kogu aeg vormis hoidma. Eile oli selline tunne, et küll oleks hea, kui ei peaks minema, aga väikesed tüdrukud ei anna mulle armu.” Eve on väga rahul, et naabruses on väikeseid hobuseaustajaid, kes hoiavad teda erksana.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare