spot_img
1.6 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
ArtikkelKohila jõulumaal sai jõulutunde kätte

Kohila jõulumaal sai jõulutunde kätte

Kohila esindusplats vabadussamba juures muutus eelmisel nädalavahetusel, 10.-11. detsembril jõulumaaks, kus õiget jõulutunnet aitasid peale lume ja viiekümne kuuse luua meeleolukad esinemised, karussellisõit, laadamelu, taluloomad, saanisõit ja muidugi jõuluvana.
Jõulumaale lükkas hoo sisse mõisakooli tüdrukute luulepõimik. Sel hetkel, kui me fotograafiga kohale jõudsime, tantsisid laval Gaudeo tantsutüdrukud, kes peale nüüdistantsude esitasid ka selliseid, mis pärit meie vanaemade-vanaisade aegadest. Selle eest, et lapsed meie vanu tantse ei unustaks, tuleb tänada nende juhendajat Kairis Kontust.
Nii reede õhtul kui ka laupäeval oli esinejaid jõulumaal päris palju.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused