spot_img
-0.6 C
Rapla
Esmaspäev, 27 märts 2023
SportRapla korvpallikool saab tänavu 25-aastaseks

Rapla korvpallikool saab tänavu 25-aastaseks

Kui ajakirjanduses räägitakse Rapla korvpallist, on fookus suunatud enamasti Avis Utilitas Rapla peale. See on paratamatu, kuid samas on kohaliku korvpalli kandepind tunduvalt laiem. Igal nädalavahetusel on korvpallikooli noortevõistkonnad võistlustules ning vahel toimuvad võistlused kodusaalis, teinekord kuskil mujal. Nädala sees jooksevad tihtipeale väljakule teises liigas mängiv meeskond ning esiliigas palliv naiskond.

Rapla korvpallikooli esimesed treeninggrupid alustasid 1996. aastal ning seega saab öelda, et tänavu tähistatakse juubelit – sellest ajast möödub 25 aastat. Püramiidi tipus on tänase seisuga esindusmeeskond Avis Utilitas Rapla. Kõik, mis jääb sellest allapoole, võib kergesti jääda märkamatuks isegi kohalikule korvpallifännile, kui klubi tegemisi eriti tähelepanelikult ei jälgi. Raplamaa Sõnumid vestles Rapla korvpallikooli struktuurist selle eestvedaja Jaak Karbiga.

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Korvpallitädi
20/12/2021 09:17

Kiitus Jaagule ja korvpallikoolile! Aga ajakirjandusele tahaks ütelda, et mul on alati väga kahju lugeda, et Rapla korvpallist räägitakse nagu oleks see alanud alles korvpallikooli loomisega. Rapla korvpall on tegelikult mitukümmend aastat vana, ajalugu on väga pikk ja palju on neid, kes seda nn korvpallikooli saali kultra taga kutsuvad siiani spordikooliks ehk spordikaks. Täna on korvpallis tegijad tollaste spordikooli õpilaste lapsed ja lapselapsed, järjepidevus ei ole katkenud. Ehk et pigem 50 mitte 25 aastat. Tore oleks, kui sellest ka kirjutataks.

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused