spot_img
-0.6 C
Rapla
Reede, 31 märts 2023
UudisedKorvpallimuuseumi rajamine liigub edasi samm-sammult

Korvpallimuuseumi rajamine liigub edasi samm-sammult

Rapla korvpallimuuseumi idee kerkis avaliku tähelepanu keskpunkti 2016. aastal, kui see kandideeris Rapla valla kaasava eelarve konkursil ning võitis. Nüüd on sellest möödas viis aastat, kuid muuseumi veel ei ole.

Idee eestvedaja Jaak Karp ütles, et muuseumi rajamine on jätkuvalt jõus, kuid on võtnud rohkem aega, kui ta esialgu ette nägi. Osa eksponaate on juba olemas, teiste nimel tuleb veel pingutada.
2016. aastal läks korvpallimuuseumi idee Rapla valla elanikele väga korda. Seda näitas kaasava eelarve konkurss, kus see kogus 201 häält ehk rohkem kui ükski teine projekt ning osutus seeläbi valituks. Esimesed sammud tehti kohe ära ning korvpallikooli külge rajati juurdeehitis, kus hakkab asuma muuseum. Kõigile möödakäijatele on see tänavalt kergesti nähtav.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused