17.2 C
Rapla
Pühapäev, 7 aug. 2022

FOTOD: Õpilasfirmade laadal võitis südameid seltskondlik kaardimäng

Laupäeval sai Rapla keskväljakust jõulumaa ja seal leidis koha ka õpilasfirmade laat. Tänavu võttis sellest osa 12 õpilasfirmat Rapla ja Kohila gümnaasiumist. Parima toote ja suurima käibe preemiad napsas seltskondlik kaardimäng “Anarhia”.

Õpilasfirmade laat leidis tänavu aset 18. korda. Sel korral seati end sisse keskväljakule külg külje kõrval JõuluOTTiga. Õpilasfirmade jaoks on laat hea võimalus lihvida müügitöö oskusi ja täita kassat. Tundus, et nii mõnelgi õpilasfirmal läks laadal üle ootuste hästi, sest lõpupoole oli osa kaubast juba lõpuni välja müüdud.

Küünlast maitsetaimeks

Tundub, et peaaegu igal aastal on õpilasfirmade seas mõni maiustuste ja küünalde tootja. See on igati mõistlik valik, sest on need ju tihtipeale ühed kingikoti lemmikud. Küünlaid pakkus laadal tegelikult lausa kaks õpilasfirmat. Teineteise kõrval paiknesid õpilasfirmad Kuma ja Lumos.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised