12.2 C
Rapla
Esmaspäev, 8 aug. 2022

Kohila abivallavanemaks saab Andrus Saare

Seoses Kohila senise abivallavanema Villu Karu ametist lahkumisega otsis vald alates 23. novembrist konkursi kaudu uut abivallavanemat. Abivallavanema konkursi tähtaeg oli 12. detsember ja konkurss oli edukas. Kokku laekus viis sooviavaldust ja nende hulgast osutus valituks Andrus Saare. Tema esimene tööpäev abivallavanema kohal on 3. jaanuaril 2022.

Selle kohta, mis ajendas teda abivallavanema kohale kandideerima, sõnas Saare, et lühidalt öeldes juhivad nad koos vallavanem Allar Haljasoru ja volikogu esimehe Heiki Hepneriga meeskonnana valda. Küsimusele, mida ta tahaks vallas abivallavanema kohal olles saavutada, jäi Saare oma vastuses selle juurde, mida uus vallavanem on öelnud, ehk pole ühte kindlat asja, vaid palju asju, mis vajavad tegemist. Saare loodab, et ühtse meeskonnana jõuavad nad ka rohkem tehtud.

Olles olnud volikogu liige ja maakomisjoni esimees, on Saare suures pildis ka vallas toimuvate asjadega kursis. Detailidega viib ametist lahkuv Villu Karu teda kurssi selle aasta viimastel päevadel. Üks esimesi asju, mis Saaret uues ametis ees ootab, on Kohila valla järgmise aasta eelarve väljatöötamine. Saare tõi välja ka kolm peamist objekti, mille kallal tööd tuleb teha: Aespa lasteaia ehitus, Kohila gümnaasiumi vana osa renoveerimine ja Rail Balticu väljaehitamine.

Selle aasta lõpuni on Andrus Saare ametis rahandusministeeriumi regionaalhalduse osakonna Rapla talituse juhina.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised