12.2 C
Rapla
Esmaspäev, 8 aug. 2022

Millist päevakeskust Rapla vajab?

Mõtet, et Raplas peaks olema oma eakate päevakeskus, on aegade jooksul arutatud korduvalt. Näiteks veebruarikuisel uue hooldekeskuse arutelul volikogus oli põgusalt jutuks ka päevakeskuse loomine hooldekeskuse alla. Siis leidis toonane volikogu liige Väino Sassi, et vale on hooldekeskust päevakeskusest eraldada ja väärikas vananemine ei ole ainult üldhooldekodu teenusel olemine, vaid võimalus olla kogukonnaga mingisuguses suhtes.

Tol hetkel aga ei leitud head võimalust, kuidas saaks päevakeskuse teenust erakapitalil baseeruvasse hooldekeskusesse kaasata. Nüüd, kui uus volikogu ja komisjonid on ametisse asunud, tõstatub päevakeskuse teema aga taas.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised