-3.3 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
ArtikkelMiks rentida oma üritusteks varustust?

Miks rentida oma üritusteks varustust?

Peo korraldamiseks tuleb valida mööbli ja sisustuse rentimise või ostmise vahel. Seetõttu kasutab enamik inimesi kulude vähendamiseks rentimist. Eriti kui tegemist on ühekordse peo või sündmusega. Tõepoolest, sellise mööbli, nagu kokkupandavad lauad ja toolid, rentimine võimaldab sul ürituste kulusid oluliselt vähendada.

Kokkuvõttes annab ürituse, olgu selleks siis pulm, sünnipäev või mõni muu üritus korraldamine vajaliku mööbli rentimise teel rohkem eeliseid, kui selle mööbli ühe peo jaoks ostmine. Parem on rentida kvaliteetset mööblit madalama hinnaga kui osta madala kvaliteediga mööblit sama hinnaga.

Toolide rentimine

Kvaliteetsete toolide rentimine pole kunagi väga kallis ja vajad neid oma tihti oma külaliste mugavuse tagamiseks. Toole saad kasutada stiilse pulma, vastuvõtu või sünnipäevapeo jaoks, rentides mööblit, mille hind jääb sinu eelarve piiresse. Vajadusel kaalu ka toolidele sobivate katete rentimist, sest see lisab üritusele stiili ja istujatele mugavust.

Laudade rentimine

Laudade valik sõltub tihti peo või sündmuse teemast ja tüübist. Renditeenustel on aga alati olemas sobivad lauamudelid, olgu need siis ümmargused, kandilised, ristkülikukujulised või valmistatud terasest või puidust. Laudade rendihind varieerub üldiselt vastavalt nende suurusele ja materjali kvaliteedile.

Arvesta laudade rentimise juures alati ka sobivate laudlinade olemasoluga. Sa ei soovi peale laudade rentimist avastada, et sul pole nendele sobivaid laudlinasid ja sa pole oma ürituse eelarves laudlinade ostmise või rentimise kuludega üldse arvestanud.  

Püstilaudade rent

Püstilaud on teatud tüüpi laud, mis ei nõua toolide kasutamist. Need on kasutamiseks efektiivsed mõne väiksema suurusega vastuvõturuumi jaoks. Säästad toolide pealt ruumi ning lisaks pole sul vaja ka toole rentida. Siiski on see paljuski kompromiss sinu külaliste mugavuse arvelt ja pead ürituse programmi ja pikkuse juures arvestama, et inimestel pole mugavat istumise võimalust.

Üldiselt on aga kvaliteetse mööbli rentimine hea võimalus sinu ürituse puhul piduliku mööbli kasutamiseks ja ruumi kaunistamiseks. Lisaks saad rentimisega vähendada oma ürituse korraldamise maksumust, kasutades samal ajal kvaliteetset varustust suhteliselt madala hinnaga.



Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare