-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
UudisedROL-i uued liikmed näitasid algatusvõimet

ROL-i uued liikmed näitasid algatusvõimet

Jõulude eel, 22. detsembril kogunes Raplamaa Omavalitsuste Liidu (ROL) täiskogu esmakordselt uuenenud koosseisus. Räägiti arengustrateegia tegevuskavast, MATA-toetusmeetmest, maakonnaülese vee-ettevõtte loomisest ja ka eesseisvast kohtumisest ühistranspordikeskusega.

Omavalitsused valisid endale ROL-i uued esindajad. Esimest korda olid laua taga koos ROL-i juhatuse esimees Heiki Hepner, Kohila vallavanem Allar Haljasorg, Märjamaa vallavanem Meelis Välis ja volikogu aseesimees Urmas Kristal, Rapla vallavanem Gert Villard ja volikogu esimees Kalle Toomet, Kehtna vallavanem Tanel Viks ja volikogu esimees Katrin Anto. Täiskogul osalesid veel REHO (rahandusministeeriumi regionaalhalduse osakonna) Rapla talituse juht Andrus Saare, ROL-i tegevdirektor Silvi Ojamuru, arendusjuht Tavo Kikas, turvalisuse ja tervise spetsialist Ülle Laasner ja sekretär Olga Sokk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare