0.7 C
Rapla
Teisipäev, 27 veebr. 2024
UudisedSushiMushi kogub tulekahjus kodu kaotanud perele annetusi

SushiMushi kogub tulekahjus kodu kaotanud perele annetusi

Sushi-kohviku SushiMushi omanik Liisi Redlich on taas otsustanud oma abikäe ulatada hädas olevale perele. Sel korral läks Liisile hinge Saue kuuelapselise pere traagilise jõuluõhtu lugu. Nimelt lahvatas pere kodu ootamatult 25. detsembril jõuluvana kingijagamise ajal leekidesse. „Kõige enam mõjutas just see, et neil on ühekuune beebi ja lapsed pidid piduriietes õue jooksma. Pere jäi kodust ilma,” räägib Liisi.
SushiMushi on välja tulnud oma kohvikutes Raplas, Kohilas ja Paides eripakkumisega. Ostes kümne euroga kana-porru tempura, läheb kogu tulu perele annetuseks. Annetusi kogutakse 29.12-30.12. „See on üks meie populaarsemaid sushisid, usun, et see maitseb ka neile, kes muidu ehk sushit harjunud sööma ei ole,” ütleb Liisi.
SushiMushi on varemgi sarnaseid kampaaniaid läbi viinud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused