12.2 C
Rapla
Esmaspäev, 8 aug. 2022

SushiMushi kogus tulekahjus kodu kaotanud perele annetusi

„Koos suudame rohkem, olgu ajad, millised tahes!” jagati SushiMushi kohvikute sotsiaalmeedias aasta viimasel päeval teadet. Klientide toel kogusid sushi-kohvikud kokku 1000 eurot, mis kanti abivajavale perele kohe ka üle.

Sushi-kohviku SushiMushi omanik Liisi Redlich otsustas abikäe ulatada hädas olevale perele, kes kaotas õnnetul kombel 25. detsembril oma kodu. Nimelt lahvatas kuuelapselise pere kodus tulekahju samal ajal, kui jõuluvana lastele kingitusi jagas. „Kõige enam mõjutas just see, et neil on ühekuune beebi ja lapsed pidid piduriietes õue jooksma. Pere jäi kodust ilma,” räägib Liisi.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised