-3.4 C
Rapla
Kolmapäev, 8 mai 2024
SisuturundusSisuturundus: Miks on oluline oma keha armastada?

Sisuturundus: Miks on oluline oma keha armastada?

Sisuturundus
Intiimsetest teemadest pole alati lihtne rääkida. Tihti ümbritsevad keha ja seksuaalsust puudutavaid teemasid hirm ja ebamugavustunne. Seda nii siis, kui mõtiskletakse seksist, kui ka juhul, kui räägitakse kehast.
Ajaga on arusaam naudingutest muutunud. Järjest enam mõistetakse, et oma keha nautimine pole tabu ning et seksuaalset osa elust pole vaja vältida. Vastupidi, oma keha tundmine ning teistelegi selle tähtsuse õpetamine võib igaühele palju kasu tuua.

Miks tunnevad mõned inimesed häbi oma keha armastamise pärast?
Et sellele küsimusele vastust saada, tuleb minna ajas tagasi ning uurida kunagisi sotsiaalseid ja kultuurilisi väljavaateid. On ilmselge, et ligi 50 aastat kestnud Nõukogude okupatsioon mõjutas meid rohkem kui ühes aspektis.
See jättis sügava jälje ajalukku ning ka inimeste meeltesse. Seks oli nõukogude ajal üks suurimaid tabusid. See ei olnud mõeldud naudingu tekitamiseks, vaid ainult sündimuse suurendamiseks. Vahekorra ajal ei stimuleeritud intiimpiirkondi, sest mõnu tekitamist peeti ebavajalikuks.
Samuti jättis soovida noorte seksuaalkasvatus. Koolides ei puudutatud seda teemat üldse, mis tähendas, et noored ei saanud kuskilt informatsiooni võimalikest rasestumisvastastest vahenditest. Nagu sellest veel vähe oleks, tsenseeriti raamatuid, telesaateid ning ajalehti. Seetõttu puudus ka igasugune teave nii enda kui ka partneri keha kohta.
Üsna loomulikult mõjutas riigi suhtumine ka inimeste omi, mistõttu häbeneti ka isekeskis seksuaalsetel teemadel rääkida. Kuna ei jagatud võimalikke magamistoas esinevaid probleeme, oli võimatu ka neile lahendusi leida. Sel põhjusel on selline suhtumine ikka veel mitmete inimeste teadvuses.

Soostandarditest vabanemine
Õnneks muutub suhtumine intiimsetesse teemadesse pidevalt tänapäevasemaks. Sellegipoolest kohtleb ühiskond seksuaalsust mitmeti tabuteemana, mistõttu on kogu maailmas endiselt mõjutatud nii mehed kui ka naised.
Mehi julgustatakse olema mehelikud ning tugevad. Oma emotsioonide ja nõrkuste näitamine ei tule kõne allagi. Samuti eeldatakse meestelt rohket voodikogemust. Samal ajal “peavad” naised olema hooldatud, riietuma selleks, et vastassoole meeldida, kuid mitte rääkima oma seksuaalelust.
On 21. sajand, kuid me laseme endiselt ennast survestada standardite poolt, mis loodi eelmisel sajandil. On aeg üles ärgata! Ühiskonna mürgise suhtumise kaudu õõnestatakse inimeste enesekindlust. Sellest mõjutatuna ei osata ega julgeta enam elu nautida.
Seetõttu on oluline vabaneda ühiskondlikust survest ning soolistest stereotüüpidest. See käib nii enda kui ka teiste inimeste kohta. Selle asemel, et mõista hukka ning luua eelarvamusi, tuleks õppida tingimusteta armastama. Emotsioonide väljendamine, sealhulgas ka masturbeerimine võivad tuua kaasa mõõtmatut kasu nii füüsiliselt kui ka emotsionaalselt.

Masturbeerimine ja pingete maandamine
Masturbeerimine peaks olema nii naiste kui ka meeste elu oluline osa. Kuigi rahuldamise võimalikest kasuteguritest naistele on hakatud järjest rohkem rääkima, ei kajastata seda teemat endiselt piisavalt. See tegevus on aga inimeseks olemise loomulik osa.

Miks on masturbeerimine kasulik?
Iga naine peaks masturbeerima juba sel lihtsal põhjusel, et ennast oma kehas mugavalt tunda. Masturbeerimise kaudu on võimalik õppida ennast tundma ning saada teada, mis sulle meeldib ning mis mitte. Kui teame ennast, saame juhendada voodis ka oma partnerit, millega muutub vahekord sulle nauditavamaks. Usu mind, mida enam tunned sina seksist mõnu, seda enam erutab see ka sinu partnerit.
Katseta erinevate tehnikatega ning leia tempo, mis sulle kõige paremini sobib. Erinevaid naisi stimuleerivad erinevad kehapiirkonnad, mis tähendab, et sulle ei peagi meeldima see, mis kellelegi teisele meeldib.
Pole saladus, et orgasmi saavutamine on naistel palju keerulisem kui meestel. Masturbeerimine võib aidata seda probleemi lahendada. Vibraatorid võivad siinkohal hea lahendus olla https://supersex.ee/vibraatorid/ pakub erinevaid mänguasju, millega katsetada. Võid uue sekslelu endale hoida, kuid võid seda ka oma partnerile tutvustada. Viimasel juhul saate selle vahekorra ajal voodisse kaasa võtta ning oma kogemust vürtsitada.
Samuti võib masturbeerimine aidata kaasa keha lõdvestamisele. Kui sul on probleeme magama jäämisega, võib orgasmi saamine aidata sul mõtted igapäevaelult eemale viia ning seega aidata uinuda. Sama kehtib ka menstruaalvalude kohta.
Intiimpiirkonna stimuleerimine võib aidata keha lõdvestada. Menstruatsiooni ajal on see eriti oluline, sest pinges olek võib valusid veelgi suurendada. Masturbeerimise ajal tõmbub aga emakas kokku ning aitab verel kiiremini emakast väljuda.
Ei saa eirata, et masturbeerimisel on hulganisti kasutegureid. Oma keha tundmine on uhkus, mitte tabu ning tänu sellele tuleks ka intiimsetel teemadel tihedamini rääkida. Mõnikord võib oma keha tundma õppimiseks vaja minna abivahendeid. Õnneks on nii e-poodides kui ka füüsilistes kauplustes saadaval laias valikus naiste mänguasju, mis aitavad nii ennast avastada kui ka voodielu mitmekesisemaks teha.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare