7.7 C
Rapla
Neljapäev, 19 mai 2022
spot_img

FOTOD: Elumaja hävis tules

Tänane hommik algas Kaiu kandis kurvalt. Hommikul kell 5.59 sai häirekeskus teate, et Rapla vallas Tolla külas on põlema süttinud elumaja. Päästjate saabudes tuli 8 x 18 meetrisest eluhoonest tugevat suitsu ning katuselt oli leek väljas. Päästjad asusid hoonet kustutama korraga nii seest kui väljast. Tulekahju lokaliseeriti kell 8.53. Sündmusele reageerisid nii kutselised kui ka vabatahtlikud päästjad üle maakonna ja kaugemalt. Päästetöödel osalesid Järvakandi, Kehtna, Kohila, Kose, Kuimetsa, Rapla ja Kaiu päästjad.
Hoone sai tules tulgevalt kahjustada. Inimesed tulekahjus viga ei saanud. Esialgu on veel teadmata, mis põhjusel hoone süttis.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised