spot_img
-3.4 C
Rapla
Reede, 3 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
ArtikkelPaluküla mägi on kujunenud Kesk-Eesti lumekeskuseks

Paluküla mägi on kujunenud Kesk-Eesti lumekeskuseks

“Iga kord, kui uus lumi maha sajab, tuleb rajad uuesti sisse sõita,” sõnas Lauri Mölder, kes on Paluküla rajameister. Ilmataat on tänavusel talvel õnnistanud meid rohke lumega ning see tähendab, et rajameistritel on palju tööd.
Reede, 7. jaanuari ennelõuna kuluski Lauri Möldril selleks, et Paluküla rajad korralikult sisse sõita. Nädalavahetus oli ees, talvemõnude nautijaid oli Paluküla mäele oodata rohkesti.
Paluküla hiiemägi paikneb tänapäevase haldusjaotuse järgi Kehtna valla kaguosas. See kerkib 106 meetri kõrgusele merepinnast ning pole siis imestada, et ilusate lumeolude korral meelitab see kümneid kui mitte sadu inimesi. Eelmisel nädalal oli veel koolivaheaeg ning siis oli mägi hommikust õhtuni kasutuses. Seda isegi pärast päikeseloojangut, sest õhtusel ajal on mägi valgustatud. Samasugune vaatepilt avanes ka nädalavahetusel.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused