-0.6 C
Rapla
Teisipäev, 23 apr. 2024
SisuturundusPerelugu Märjamaal

Perelugu Märjamaal

Sisuturundus

Rakvere Teater toob Märjamaale helge perekonnadraama „Katk.Est.Used.”, mis räägib vanematest ja nende lastest, kes peagi ise lapsevanemateks saamas. Ühes Eesti väikelinnas toimuv on pilguheit sellele, miks on perekond oluline – isegi, kui ollakse erineval arvamusel, vihastatakse ja lepitakse.

Kui 20-ndates noored kunstiinimesed valmistuvad oma esimese lapse sünniks ja lähevad pealinnast Lõuna-Eesti väikelinna, paneb see neid vaatama ja arutlema selle üle, kuidas on elatud enne neid. Kuidas suunduda oma elus järgmisesse etappi, võttes kaasa vaid parima ja jättes kõrvale igale põlvkonnale omased traumad? Kus lõpeb minevikutaak ja algab isiklik vastutus omaenda elu eest? Kuidas olla ise, ilma teistele seeläbi haiget tegemata? On piduliku šampuse ja tordiga koosviibimise rõõmu, hellust ja helgust, kuid ka mõistmatust, ärevust ja hirmu. Kindel on aga see, et elu läheb edasi ka siis, kui kõik probleemid ei lahene.
Etendus Märjamaa rahvamajas esmaspäeval, 17. jaanuaril kell 19. Autor ja lavastaja Karl Koppelmaa, osades Liisa Aibel, Grete Jürgenson, Jaune Kimmel, Silja Miks, Peeter Rästas, Elar Vahter ja Imre Õunapuu.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare