7.2 C
Rapla
Pühapäev, 25 sept. 2022
spot_imgspot_img

Politsei vähendas Rapla teenindussaali lahtiolekuaegasid

Aastanumbri vahetumine tõi endaga kaasa ka uuendusi politsei- ja piirivalveameti kohaliku teenindussaali lahtiolekuaegades. Uuel aastal teenindatakse inimesi saalis senise viie päeva asemel kolmel päeval nädalas.

Möödunud nädala algusest teenindatakse politsei- ja piirivalveameti (PPA) teenindussaalis kliente esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti kell 9-17. Kõikidel tööpäevadel saab teenindussaalis jätkuvalt kasutada digikioskit oma biomeetriliste andmete andmiseks, mille järel saab dokumenditaotluse esitada iseteeninduses. Sama uuendus viidi ellu ka mitmes teises Eesti teeninduses. Samal põhimõttel teenindati varem juba Haapsalus, Kärdlas ja Rakveres.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised