spot_img
-0.1 C
Rapla
Kolmapäev, 1 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
UudisedTolla külas hävis tulekahjus eluhoone

Tolla külas hävis tulekahjus eluhoone

Esmaspäeva hommik algas Kaiu kandis Tolla külas kurvalt. 10. jaanuaril kell 5.59 sai häirekeskus teate Rapla vallas põlema süttinud elumaja kohta. Päästjate saabudes tuli 8 x 18 m eluhoonest paksu suitsu ning katusest oli leek väljas. Kuigi maja sai tulekahjus tugevalt kahjustada, inimesed tulekahjus viga ei saanud.
Päästjad asusid hoonet kustutama korraga nii seest kui ka väljast. Kolme tunniga lokaliseeriti tulekahju. Hoone muutus elamiskõlbmatuks. Sündmusele reageerisid nii kutselised kui ka vabatahtlikud päästjad maakonnast ja kaugemaltki. Päästetöödel osalesid Järvakandi, Kehtna, Kohila, Kose, Kuimetsa, Rapla ning Kaiu päästjad.
Järgmise päeva hommikul umbes samal ajal said päästjad taas samale aadressile väljakutse. Allesjäänud majakarp põles uuesti täies ulatuses. Tulekahju likvideeriti kell 8.40.
Sündmuskohal käinud menetlejate esialgsel hinnangul sai tulekahju alguse leiliruumis olnud lavaalusest valgustist, mis suure tõenäosusega süütas põlema läheduses olnud esemed.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused