19.4 C
Rapla
Neljapäev, 19 mai 2022

Tanel Viks nimetati kutsehariduskeskuse nõunike kogu liikmeks

Kehtna uus vallavanem Tanel Viks saab ühtlasi ka Kehtna kutsehariduskeskuse nõunike kogu liikmeks. Vastava otsuse langetas Raplamaa Omavalitsuste Liidu (ROL) juhatus, kuhu Viks samuti kuulub.

Nõunike kogu on kooli ja ühiskonda sidustav nõuandev kogu, mille ülesanne on nõustada kooli pidajat arengu kavandamisel ning õppetöö ja majandustegevuse korraldamisel. Nõunike kogu koguneb vastavalt vajadusele esimehe üleskutsel. Praegu ei ole teada, millal see koguneb. Lisaks määrati Viks ka komisjoni liikmeks, mis hakkab valima Kehtna kutsehariduskeskusele uut direktorit.

Teatavasti otsustas senine direktor Eero Kalberg ameti maha panna. Praegu ei ole see veel selge, millal komisjon koguneb uut direktorit valima, sest haridus- ja teadusministeerium ei ole konkurssi välja kuulutanud. HTM on varem öelnud, et Kehtna kutsehariduskeskuse direktori koht täidetakse avaliku konkursiga, mis kuulutatakse välja 2022. aasta jaanuaris.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised