-2.8 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
UudisedHooviOTT-i libedus ei takista

HooviOTT-i libedus ei takista

Teed ja tänavad on muutunud taas päris jäiseks ja libedaks. Väga libe on ka Rapla keskväljak. See tekitab küsimuse, kas neljapäeviti Rapla keskväljakul toimuv hooviOTT ikka toimub. Üks korraldajatest, Anni Vahter kinnitas, et hooviOTT toimumata ei jää.
Eelmisel nädalal olid tema sõnul ilmastikuolud üsna sarnased, aga hooviOTT sai siiski teoks. Vahter ise ei olnud täna hommikul keskväljakut üle vaadanud, kuid olles suhelnud kauplejatega, sai ta enne lõunat kinnituse, et nemad tulevad kohale ja libedusel end segada ei lase. Vahter lisas, et eks nad panevad naelad saabastele alla ja võtavad ise soolakotid kaasa, et vähemalt lettide ees saaks normaalselt käia. Päev varem oli üks kaupleja Vahterile öelnud, et neid ei sega ei vallid, ei kraavid ega ka mitte ilmateade.
Rapla abivallavanem Triin Matsalu sõnas, et nii nagu ette nähtud, peavad nad libedusetõrjet tegema. Tänavatel nad seda küll ei tee, seda tehakse kõnniteedel. Praegu teeb vald omalt poolt kõik võimaliku, et õhtuseks hooviOTT-i ajaks kesväljakul libedusetõrje tehtud oleks, kuid nagu Matsalu lisas, peavad inimesed käies ikka ette vaatama.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare