spot_img
2.2 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
GaleriiFOTOD: Joobes juht põhjustas õnnetuse

FOTOD: Joobes juht põhjustas õnnetuse

Kolmapäeva õhtul kell 22.00 teatati, et Rapla maakonnas sõitis Tallinna-Rapla-Türi mnt 54 km sõiduauto Audi teelt välja ja maandus katusele. Rapla vallas, Kaerepere lähedal toimunud õnnetuses inimesed kannatada ei saanud. Autot juhtinud 33-aastasel mehel tuvastati kriminaalne joove ning politsei pidas ta kuriteos kahtlustatavana kinni.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Indrek Hirs tuletab meelde, et alkohol ja sõiduki juhtimine ei sobi kokku. “Alkoholi tarvitanud sõidukijuht on teistele liiklejatele ja tegelikult ka endale suureks ohuks, sest alkohol vähendab juhi juhtimisvõimekust kõikidel tasanditel. Vähenevad nii reaktsioonikiirus, vaateväli kui koordinatsioonivõime. Enne sõiduki juhtima asumist peab olema kindel enda kainuses,” lisas Hirs.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused