4.9 C
Rapla
Kolmapäev, 18 mai 2022
spot_img

Ekstreemsete teeolude tõttu jäävad mitmetes maakondades postikanded ära

Triin Küttim, Omniva kommunikatsioonijuht

Kuna teeolud on mitmel pool Eestis ekstreemsed ja teed on ilmastikuolude tõttu läbimatu, siis posti kohale viimise eesmärgil enda turvalisusega Omniva töötajad ei riski. Harju, Ida-Viru, Jõgeva, Järva, Lääne-Viru, Rapla ja Lääne maakondadest on tulnud juba teateid, et tänast postikannet ega kirjakastide tühjendamist pole olnud võimalik teha, sest teeolud on olnud läbimatud. Postikanne tehakse esimesel võimalusel peale teeolude paranemist.
Omniva töötajatel on tööandja poolt talvised tööriided ning Omniva autopark on valitud arvestades nii teenindatavat mahtu kui Eesti teeolusid. Autod on tehniliselt korras, õiged rehvid on all ja autojuhid on kompetentsed.

spot_img

2 KOMMENTAARID

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
külamees
26/01/2022 10:03

Ega ei ole ikka nii. Postiautodel lamellid all. nendega tõesti ei õnnestu külavahel kulgeda.

Tiit Tammsaar
26/01/2022 12:47

Uskumatu lugu küll et riigifirma ei suuda külavahel liikuda? Küsin Omniva juhtide käest vastu kuidas saavad külainimesed oma lapsi kooli ja lasteaeda vedada ja memmed-taadid poe manu? Lisaks on lugu nii et nii Transpordiamet kui ka Omniva kuuluvad ühe ministri alluvusse.
Kas selline ongi tegelikkuses riigi suhtumine maaellu?

5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised