13.8 C
Rapla
Teisipäev, 18 juuni 2024
KultuurRaplamaa kaasaegse kunsti keskus keskendub personaalnäitustele

Raplamaa kaasaegse kunsti keskus keskendub personaalnäitustele

Sel laupäeval avab Raplamaa kaasaegse kunsti keskus oma uue hooaja Kati Kerstna klaasinäitusega „Aksessuaarid”. Kokku on sel aastal keskusel planeeritud viis näitust, “Särina” kultuurifestivali üritused ja lastele kunstipäeva korraldamine.
Tänavust programmi iseloomustatakse kui rahulikumat, fokusseeritud ja süvitsi minevat. Näitused kestavad kauem, varasema kolme asemel neli nädalat. Näituseid valides on keskuse eestvedajad Kairi Orgusaar ja Riin Pallon lähtunud sellest, et tegemist oleks tõeliselt hea kunstiga. Kuna näitusi ei ole palju, peavad need kõik olema tasemel. Eelmisel aastal oli programmis rohkem suuri ühisnäitusi, sel aastal on rohkem personaalnäitusi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare