6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
UudisedRiigi Ilmateenistus hoiatab raskete ilma- ja sõiduolude eest

Riigi Ilmateenistus hoiatab raskete ilma- ja sõiduolude eest

29.01. päeval algab saartel lumesadu ja tuisk, lõuna- ja edelatuul tugevneb puhanguti 15, saartel 21 m/s. 29.01 õhtuks tugevneb edela- ja lõunatuul, Ida-Eestis ka kagutuul puhanguti kuni 20, saartel ja läänerannikul 25 m/s. Lume-, lörtsisadu ja tuisk muutuvad tugevaks, lääne poole lisandub vihm. Tiheda saju, tuisu ja tugeva külgtuule tõttu on liiklustingimused erakordselt halvad. Lääne-Eestis ladestub märg lumi traatidele ja on jäiteoht. Tormituul võib murda puid, põhjustada elektrikatkestusi ja häireid praamiliikluses.

30.01 öösel püsivad rasked ilma- ja sõiduolud. Jätkub tugev lume- ja lörtsisadu, tuiskab, 30.01 hommikuks lisandub 10-25 cm lund. Lääne pool sajab ka vihma, on jäiteoht. Väga tugev edela- ja lõunatuul, Ida-Eestis kagutuul ulatub puhanguti 20, saartel ja läänerannikul 25 m/s.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare