14.9 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
UudisedKuhu kaob post?

Kuhu kaob post?

Kuuldes mitu korda postis teadmata kadunuks jäänud pangakaartidest, paneb see küsima, miks saadetised mõnikord kaduma lähevad.

Pangakaardi kehtivuse lõppemisel saadab pank inimesele uue kaardi enamasti postiga. Raplamaa Sõnumitele vihje teinud inimene räägib, et tema pangakaart pidi postkasti jõudma septembris. Kui see kuu lõpuks kohale ei jõudnud, võttis ta pangaga ühendust. Pank tekkinud olukorda selgitada ei osanud ja tühistas tellitud kaardi. Seejärel vormistas pank uue kaardi, mis jõudis kohale ettenähtud aja jooksul.

Kummalisel kombel kordus sama ka oktoobrikuus, kui järgmise pereliikme pangakaart oli kehtivust kaotamas. Jällegi jäi kaart esimesel korral kadunuks ning jõudis kohale alles pärast tühistamist ja uue vormistamist. Muret oli perel ka Euroopa ravikindlustuskaardi kättesaamisel. Kentsakas olukord paneb käsi laiutama ja küsima, kuhu siis post kaob

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare