12.2 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
UudisedPosti kojukanne viibib Raplas ja Kohilas

Posti kojukanne viibib Raplas ja Kohilas

Omniva teatas teisipäeval, 1. veebruaril, et postikojukanne maapiirkondades viibib. Põhjusena toodi välja töötajate haigestumised ja keerulised teeolud.

“Lisaks suurele lumele on kirjade, ajakirjanduse ja otseposti kojukannet maapiirkondades häirimas laialt levinud koroonaviirus, mistõttu on Omniva kollektiivis üle Eesti rohkem kui sada postikandega tegelevat inimest haiguslehel,” teatas Omniva.

“Tegutseme selle nimel, et postikanne ei hilineks rohkem kui päev-paar. Palume vabandust ebameeldivuste pärast,” seisis nende teates.

Ülevaade piirkondadest, kus 1.veebruaril on postikandega probleemid:

Seoses haigestumistega ei välju :
Rapla linn-Kohila kandering kogu ulatuses. Rapla linna osa väljub peale lõunat ja Kohila osa koos reklaamiga väljub kolmapäeval. Teenindamata jäävad: Mälivere, Lohu, Loone, Urge, Aandu, Kadaka, Pukamäe, Masti külad. Kohila alevis: Viljandi mnt, Toome ja Toome põik, Ööbiku, Paju, lepa, Roheline ja Roheline põik, Kase, Haraka, Vabaduse, Vahe, Nõlva, Pähklimetsa, Kiisa tee, Piiriääre, Ääre, Serva ja Serva põik, Põllu, Kivi, Pae, Lai tn.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare