16.1 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
UudisedRapla perekeskuses jagatakse toiduabi

Rapla perekeskuses jagatakse toiduabi

„Vahel on raske ja abi ei ole küsida justkui kelleltki,” on Rapla perekeskus Fookus kirjutanud oma sotsiaalmeedias. Sellega ulatati abikäsi ja kutsuti inimesi, kellel vajadus, vastu võtma toiduabi. Pakke jagatakse igal reedel.

Perekeskuse pidaja Jane Schelejev selgitab, et algatus sündis koos Rapla Vabakogudusega. Nimelt jäi Schelejev nädalapäevad tagasi kogudusekaaslase Kadri Laubaga rääkima, et kuigi paljudel on praegu ilmselt väga rasked ajad, ei julge ega oska inimesed alati abi otsida ja küsida. Ühiselt otsustati, et kuna neil on isekeskis mitme pere peale võimalus ka teistele toidukaupu soetada, ulatatakse ise abikäsi. Juba mõni päev hiljem jõudis kuulutus sotsiaalmeediasse.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare