spot_img
3.8 C
Rapla
Kolmapäev, 22 märts 2023
ArtikkelElu Austraalias andis juurde enesekindlust

Elu Austraalias andis juurde enesekindlust

Austraalia on noorte jaoks hea koht, kus tööd teha, kaunist loodust nautida, enda oskusi täiendada ning end proovile panna. Raplast pärit Maare Uus on Austraalias käinud ja kavatseb sinna veel tagasi minna. Ta oli Austraalias ka ajal, kui koroona leviku tõttu läksid riigi piirid kinni.

Korra oli Maare Austraalias käinud aastal 2016, kui ta kolm nädalat sõbrannal külas oli. Siis ei olnud tal mõtteski uuesti minna, kuid aastal 2018 plaanid muutusid. Neli aastat oli selleks ajaks möödas tuleõnnetusest, mis jättis Maare kehale armid. Samuti hinge, kuid selleks ajaks oli Maare vaimselt enam-vähem tugevamal pinnal. Kaheksast viieni töö pangas ja pikk ravi aga olid teda väsitanud ja ta tahtis ellu vaheldust. „Mõtlesin, et viimane hetk on minna, olin siis 29 ja Working Holiday viisa kehtib 30. eluaastani. Hea sõbranna ja tuttavad olid Austraalias ees, kes jagasid toredaid pilte. Otsustasin, et lähen proovin, vaatan, mis saab,“ sõnas Maare.
Kui ta novembris sõbranna juurde jõudis, hakkas ta kohalike farmerite seas tööd otsima, kuid tunnistas, et alguses oli tal küll tunne, et ta ei leia midagi, kõik tundus nii keeruline. Oluline on märkida, et kui soovid Austraalias tööd leida, siis CV saatmisest ei ole kasu. Ise tuleb aktiivne olla ja tööpakkujatega ühendust võtta.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused