13.8 C
Rapla
Teisipäev, 18 juuni 2024
UudisedPerearstikeskuse kõnekeskuse häire taga oli serveririke

Perearstikeskuse kõnekeskuse häire taga oli serveririke

Jaanuari viimasel päeval andis Rapla perearstikeskus oma patsientidele teada, et nende kõnekeskus ei tööta. Selle asemel paluti kasutada e-pöördumist. Sama päeva pärastlõunal hakkas kõnekeskus küll ajutiselt tööle, kuid peagi tekkisid taas probleemid.
Probleemi taga oli Telia serveririke. Telia meediasuhete juht Raigo Neudorf vahendas, et rikke tulemusel oli osa Telia äriklientide kõnekeskuste töö erinevatel ajahetkedel häiritud. „Rikkest mõjutatud ettevõtete seas oli ka Rapla perearstikeskus. Teisipäeval sai rike kõrvaldatud ning sama viga ei tohiks enam korduda. Palume omalt poolt vabandust kõigi klientide ees, kelle tööd rike mõjutas,” lisas ta.
Perearstikeskus asub samas hoones Raplamaa haiglaga. Haigla arendusjuht Tiit Romulus ütles, et rike puudutas vaid perearstikeskuse osa. Haigla kõnekeskus töötas tavapäraselt. Romulus lisas, et sarnaseid mitmepäevaseid probleeme pole Teliaga varem ette tulnud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare