11.1 C
Rapla
Laupäev, 25 juuni 2022
spot_img

Rapla gümnaasium ehitas endale üleni lumest liumäe

Rapla gümnaasiumi juures saavad väikesed ja miks mitte ka suuremad talverõõme omamoodi liumäel nautida. Viie meetri pikkusel liumäel saavad sümboolselt kokku tervise valdkond ja kooli sünnipäev.

Lumeskulptuuri idee sündis Rapla gümnaasiumis seoses Erasmus+ koolidevahelise strateegilise koostööprojektiga. Projekti keskmes on tervis, nii tervislik toitumine kui ka liikumine. Kooli meedia- ja noorsootööjuht Eve Mikson ütles, et liumägi sobis projektiga kenasti kokku. Ühelt poolt nõudis selle valmistamine omajagu füüsilist liigutamist, teiselt poolt pakub see nüüd kõigile kogukonna liikmetele võimalust liikudes talvest rõõmu tunda.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised