25 C
Rapla
Pühapäev, 26 juuni 2022
spot_img

Rapla riigimaja avati pärast poolteist aastat kestnud renoveerimistöid

Reedel, 4. veebruaril kirjutati Rapla riigimaja ajalukku järjekordne peatükk. Poolteist aastat kestnud renoveerimistööd jõudsid lõpule ning maja avati pidulikult. Lindilõikamise tseremoonial osalesid riigihalduse minister Jaak Aab ja Riigi Kinnisvara juhatuse esimees Kati Kusmin. Kõik tööd kokku läksid maksma ligikaudu 5,2 miljonit eurot.

Pidulikul avamisel osales kokku üle saja inimese. Teiste seas pidas kõne riigihalduse minister Jaak Aab. „Rapla majas on koos paljude riigiasutuste esindused – see peaks igal juhul lihtsustama asjaajamist ja teenuste kättesaadavust,” ütles minister Aab. „Vähem tähtis ei ole kohalike elanike jaoks võimalus töötada paindlikult ja kodu lähedal. Kaugtööks on Raplas nüüd loodud kaasaegsed töötingimused.
Minu süda on igal juhul rahul. Täna on tähtis ja rõõmus päev kogu Eesti riigi haldusele. Kui vaadata avaliku sektori töökohti, siis Tallinnas on need vähenenud, aga mujal Eestis mitte. Tallinna ametnik saab kaugtööd teha nüüd ka Rapla kontorist. Miks kodust ei saa? Riigitöö on seotud andmevahetusega ja see peab olema turvaline ning isikuandmed peavad olema kaitstud,” rääkis Aab.

spot_img

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
külamees
11/02/2022 14:53

Oleks hea kui keegi lööks need miljonid kokku mis viimasel ajal on selle maja remondiks magama pandud.

5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised