spot_img
-7.3 C
Rapla
Reede, 2 dets. 2022
spot_imgspot_img
UudisedROL-i kultuuri- ja hariduse spetsialistiks sai Age Tekku

ROL-i kultuuri- ja hariduse spetsialistiks sai Age Tekku

Alates 7. veebruarist on Raplamaa Omavalitsuste Liidu (ROL) uue kultuuri- ja hariduse spetsialistina tööl Age Tekku. Tema eelmine töökoht oli Rapla keskraamatukogus kultuurikorralduse spetsialistina.
Kokku kandideeris sellele ametikohale viis inimest. Tekku kasuks otsustati ROL-i direktori Silvi Ojamuru sõnul sellepärast, et kõigist kandideerijatest tunneb ta maakonna olusid kõige paremini ja on kultuurivaldkonnaga väga hästi kursis. Haridusega on Tekkul küll vähem kokkupuuteid olnud, kuid ta on olnud ise õpetaja ja juhtinud Mahtra rahvakooli. Paljud kultuuri ja haridusega seotud inimesed ka tunnevad teda juba varasemast. Ojamuru lisas, et Tekku on ka mõnus suhtleja.
Üks esimesi töid, mis Tekku tähelepanu ja kurssi viimist tahab, on erinevad aineolümpiaadid. Palju on olukorra kaardistamist, mis tegemist vajab. Tekku sõnas, et tegemist vajavate asjade nimekiri on pikk, osa neist on heas seisus, osa mitte nii heas.
Tekku arvab, et tema varasemad töökohad annavad uuele ametile palju juurde. Raamatukogutöö andis ühest kultuurivaldkonna sektorist väga täpse pildi ja sellele eelnenud töö maavalitsuses hõlmas kogu kultuurivaldkonda.
Tekku eesmärk on uuel töökohal vaadata, et kõik valdkonnad saaksid toimida rahulikult ja tõrgeteta, pakkudes neile piisavat tuge.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused